Avgust se je začel z dežjem in nižjimi temperaturami. Kaj lahko pričakujemo v nadaljevanju tedna?

Vanessa Čokl
02.08.2021 18:51
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotografija je ilustrativna.
Igor Napast

Krajevne plohe in nevihte se bodo nadaljevale v noč. Proti jutru bo ponekod nastala megla ali nizka oblačnost. Najnižje jutranje temperature bodo od 13 do 18, v alpskih dolinah okoli 11 °C.

Tudi v torek bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, popoldne bodo v notranjosti krajevne plohe in nevihte, napovedujejo meteorologi Agencije za okolje (Arso). Najvišje dnevne temperature bodo v alpskih dolinah okoli 19, drugod od 22 do 28 stopinj Celzija.

V sredo bo zmerno do pretežno oblačno, predvsem sredi dneva in popoldne bodo krajevne padavine. V noči na četrtek bo dež najprej zajel zahodno Slovenijo, v četrtek dopoldne pa se bo razširil proti vzhodu. Vmes bodo lahko tudi nevihte. Zvečer bodo padavine oslabele.

Tudi za naprej na vidiku ni novega vročinskega vala. Kakor kažejo napovedi, tudi po četrtku in konec tedna temperature ne bodo dosegle 30 stopinj Celzija.
 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta