(FOTO in VIDEO) Po Sloveniji divjala neurja s točo, blizu nas zapadel tudi sneg

A.L.
03.09.2019 10:23

Danes in v prihodnjih dneh nas, kot kaže, čaka bolj stabilno vreme.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

V ponedeljek popoldne in zvečer so neurja s točo zajela večji del države, zaradi česar so imeli veliko dela tudi gasilci. Ti so pomagali pri črpanju vode iz objektov in pokrivanju streh, ki jih je odkrival veter. 
{facebookpost}https://www.facebook.com/StormchasersSlovenija/videos/507574563146522/{/facebookpost}
{facebookpost}https://www.facebook.com/StormchasersSlovenija/videos/375784116439754/{/facebookpost}
Danes in v prihodnjih dneh nas, kot kaže, čaka bolj stabilno vreme. Dopoldne se bo od zahoda postopno jasnilo. Popoldne bo sončno. Pihal bo severovzhodni veter, na Primorskem šibka do zmerna burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 18 do 23, na Primorskem okoli 26 °C.
Jutri bo pretežno jasno, zjutraj bo ponekod po kotlinah megla. Burja na Primorskem bo slabela. Najnižje jutranje temperature bodo od 5 do 10, na Primorskem okoli 14, najvišje dnevne od 20 do 24, na Primorskem do 28 °C.
V četrtek bo večji del dneva pretežno jasno, proti večeru pa se bo zmerno pooblačilo. V noči na petek bodo na severu prehodno možne rahle padavine.
V petek bo na Primorskem večinoma sončno z burjo, drugod bo zmerno do pretežno oblačno in povečini suho. Spet bo nekoliko hladneje.

V Dolomitih dočakali sneg

In medtem ko so neurja sinoči poskrbela za ohladitev, ki bo vztrajala tudi v prihodnjih dneh, pa so se v sosednji Italiji razveselili snega. Ta je zapadel v Dolomitih in poskrbel, da so lahko tamkajšnji prebivalci v začetku septembra okusili pravo zimo.
{facebookpost}https://www.facebook.com/neverin.hr/videos/422869418332658/{/facebookpost}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta