(FOTO) Janez Janša je objavil fotografije z zadnje seje vlade in pogostitve, termina za fotoreporterje ni bilo

M.R.
01.06.2022 10:20

Včeraj zvečer je na Brdu pri Kranju potekala zaključna seja tretje Janševe vlade.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ministra Jože Podgoršek in Zdravko Počivalšek, v ozadju še Vinko Gorenak in Aleš Hojs po zadnji redni seji vlade.
Twitter/jjansasds

Vlada je na svoji 124. redni seji, ki se je pričela ob 19. uri, na predlog ministra za okolje Andreja Vizjaka izdala novo uredbo o odpadkih, potrdila pa je tudi več predlogov ministra za gospodarstvo Zdravka Počivalška

Tako je v načrt razvojnih programov uvrstila izgradnjo hale in nakup nove opreme koroškega podjetja Merc, v ta načrt je uvrstila tudi tovarno za razvoj rešitev za e-mobilnost podjetja Roto Pavlinjek, hkrati pa bo za tehnološko prilagoditev poslovne enote škofjeloškega Polycoma v Črnomlju namenila milijon evrov ter še 400.000 evrov za uvedbo nove gospodarske dejavnosti te družbe, ki naj bi do konca leta 2024 odprla 30 novih delovnih mest.

Po seji vlade pa so se njeni člani in ožji sodelavci tudi pogostili. Fototermina za medije ob začetku seje ni bilo, je pa zato predsednik vlade Janez Janša na Twitterju objavil več fotografij, tudi s pogostitve.

Spomimo še, da je že pretekli teden na Račjem otoku v Parku Brdo Janša za člane različnih skupin, ki so na takšen ali drugačen način sodelovali z vlado, pripravil zahvalno srečanje.

(FOTO) Zahvalno srečanje: Kdo vse se je z Janšo družil na Račjem otoku?

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta