Maribor, Celje, Ptuj, Lendava, Slovenj Gradec ... Včeraj potrdili 27 okužb s koronavirusom

A.L., STA
18.08.2020 10:33
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotografija je simbolična.
Tadej Regent

V ponedeljek so v Sloveniji opravili 1143 testiranj na okužbo z novim koronavirusom, 27 testov je bilo pozitivnih, je vlada objavila na Twitterju. V ponedeljek ni umrl noben bolnik s covidom-19, jih pa bolnišnično oskrbo potrebuje 16, od tega trije intenzivno zdravljenje. Iz bolnišnic so v domačo oskrbo odpustili tri bolnike.
Skupaj so doslej v Sloveniji potrdili 2456 primerov okužb z novim koronavirusom, umrlo pa je 129 bolnikov s covidom-19.
Po podatkih Sledilnika za covid-19 je trenutno aktivno okuženih 266 ljudi. V ponedeljek so potrdili okužbo pri enem od zdravstvenih delavcev, medtem ko med oskrbovanci ali zaposlenimi v domovih za starejše občane ni bilo potrjenih okužb, še kažejo podatki sledilnika.
{twitter}https://twitter.com/vladaRS/status/1295635781202182148{/twitter}
Po podatkih covid-19 sledilnika so največ okužb, 3, potrdili v Ljubljani. Po dve okužbi so potrdili v občinah Grosuplje, Celje, Kidričevo in Novo mesto. Po eno okužbo so zabeležili v občinah Nova Gorica, Postojna, Šmarješke Toplice, Trebnje, Velike Lašče, Škofljica, Kranj, Rečica ob Savinji, Slovenj Gradec, Polzela, Slovenska Bistrica, Maribor, Ptuj, Pesnica, Lendava in Kuzma.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta