Med vikendom se obeta nekaj snega, možna tudi poledica. Prihodnji teden pa ...

A.L.
08.12.2023 07:23

Ponoči in zjutraj bodo rahle padavine, v notranjosti kot rahel sneg.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotografija je simbolična.
Sašo Bizjak

Danes dopoldne bo še pretežno jasno, po nižinah bo vztrajala megla ali nizka oblačnost. Popoldne bo oblačnost od zahoda naraščala. Najvišje dnevne temperature bodo od -1 do 5, na Primorskem od 7 do 10 °C, napovedujejo na Agenciji RS za okolje (ARSO).

Ponoči in zjutraj bodo rahle padavine, v notranjosti kot rahel sneg.

Jutri bo sprva povsod oblačno, rahlo sneženje bo dopoldne tudi na vzhodu ponehalo. V zahodnih krajih se bo popoldne jasnilo. Najnižje jutranje temperature bodo od -2 do 0, na Primorskem okoli 4, najvišje dnevne od 0 do 3, na Primorskem od 6 do 10 °C.

V nedeljo zjutraj bo oblačno s padavinami, meja sneženja bo sprva na okoli 600 m, nato se bo dvigala, po nekaterih nižinah bo možna poledica. Čez dan se bo delno razjasnilo.

V ponedeljek in torek bo več oblačnosti, a še kaže na suho vreme. Več jasnine bo na vzhodu Slovenije. Ponekod bo pihal jugozahodnik, občutno topleje bo. Najvišje temperature bodo od 4 do 11 °C, še kakšno stopinjo več bo na Primorskem. Verjetnost padavin se bo povečala v sredo in v noči na četrtek, po nižinah bo najverjetneje le deževalo. V četrtek, petek in soboto kaže na deloma jasno vreme z nekaj burje na Primorskem. Hladneje bo, a zaenkrat je še negotovo kako izrazita bo ohladitev.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta