Še vedno neodločeni? Odgovorite na vprašanja in ugotovili boste, katera stranka vam je najbližje

DR
22.04.2022 10:19

Tudi pred tokratnimi volitvami smo na Večeru pripravili vprašalnik, s pomočjo katerega lahko ugotovite, s katero stranko se najbolj ujamete.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Robert Balen

Trinajstim strankam, ki jim javnomnenjske raziskave napovedujejo največ možnosti za preboj v državni zbor, smo zastavili 21 aktualnih družbenopolitičnih vprašanj. Dotaknili smo se enotnega plačnega sistema, popoldanskega dela zdravnikov, prodaje Telekoma, rekreativne rabe marihuane, novinarjev na Radioteleviziji Slovenija, istospolnih parov, obdavčitve kapitala in Cerkve ...

In iz odgovorov strank smo pripravili vprašalnik, ki ga najdete na naši posebni volilni strani. Ko boste tudi sami odgovorili na vprašanja, vam bo aplikacija na koncu določila stranko, s katero se najbolj ujamete.

Naj ob tem dodamo, da so ponujeni odgovori sestavljeni iz odgovorov političnih strank. Tako na primer pri vprašanju, ali ste za obvezno cepljenje proti covidu-19, ne boste našli pritrdilnega odgovora, saj za obvezno cepljenje ni prav nobena stranka.

Ste pripravljeni? Začnite

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta