Strateški svet: Nujna regulacija cen in ukrepi države

Srečko Klapš Srečko Klapš
17.10.2022 20:26
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Minister Matjaž Han: "Z diskusijo v okviru strateškega sveta želimo ustvariti partnerstvo med državo, gospodarstvom in civilno družbo." 
Minister Matjaž Han: "Z diskusijo v okviru strateškega sveta želimo ustvariti partnerstvo med državo, gospodarstvom in civilno družbo." 
Foto: Robert Balen
Prvič se je sestal strateški svet za gospodarstvo, ki ga je oblikoval gospodarski minister Matjaž Han. Ta je po dveh urah stopil pred novinarje in dejal, da je s pogovorom zadovoljen. Da ima Slovenija kot majhno izvozno gospodarstvo velike prednosti, da to krizo preživi in jo izkoristi za uspešno preobrazbo za naslednje desetletje: "Z diskusijo v okviru strateškega sveta želimo ustvariti partnerstvo med državo, gospodarstvom in civilno družbo ter se dogovoriti, kam želimo peljati slovensko gospodarstvo. To pomeni razmislek tako glede kratkoročnih izzivov, kot je na primer ta kriza, kot strateško o prihodnjem razvoju."
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta