V Mariboru zjutraj -7, v Celju -6 stopinj Celzija, jutri oblačno, ponekod tudi dež

M.R.
24.01.2020 09:45

Po nižinah danes dopoldne vztraja megla, najdlje bi se lahko zadržala v Pomurju, napovedujejo meteorologi agencije za okolje (Arso). V krajih z dolgotrajno meglo bodo dnevne temperature pri okoli 0 stopinj Celzija, drugod pa od 7 do 12 stopinj Celzija.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinšek

Najnižje jutranje temperature so zjutraj meteorološke postaje zabeležile okoli 6.30, ko je bilo v Mariboru -7 stopinj Celzija, v Celju -6, v Murski Soboti -5, v Šmartnem pri Slovenj Gradcu pa celo blizu -10 stopinj Celzija. V Ljubljani je bilo zjutraj -5 stopinj Celzija, na Obali pa približno 1 stopinja Celzija. Najhladneje je bilo na Babnem Polju, kjer so namerili okoli -11 stopinj Celzija. 
Ponoči pa se bo pooblačilo od jugovzhoda in v zahodnih, južnih in deloma osrednjih krajih bo pričelo deževati. Zato je v neprevetrenih dolinah mogoča poledica. Jutri zjutraj bodo najnižje temperature med -3 in 2, ob morju okoli 5 stopinj Celzija. Sicer pa bo jutri oblačno vreme, občasno bo ponekod rahlo deževalo ali rosilo. Najvišje dnevne temperature bodo od 2 do 8 stopinj Celzija, na Primorskem okoli 10 stopinj Celzija. 
{twitter}https://twitter.com/meteoSI/status/1220583250286039041{/twitter}
V nedeljo bo pretežno oblačno, občasno bo ponekod še rahlo deževalo. Delno se bo razjasnilo šele v ponedeljek. Po nižinah bo precej megle ali nizke oblačnosti. V začetku prihodnjega tedna bo spet nekoliko topleje.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta