V prihodnjih dneh dinamično vreme, povprečne dnevne temperature nižje od dolgoletnega povprečja

A.L.
26.05.2020 19:17

V nedeljo bo možna tudi kakšna nevihta.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

V prihodnjih dneh nas čaka dinamično vreme, povprečne dnevne temperature bodo nižje od dolgoletnega povprečja, o vremenu v prihodnjih dneh pišejo na portalu Ciklon.si. "Še največ sonca lahko pričakujem v sredo, še vedno bodo pihali zmerni severni vetrovi, na Primorskem pa bo prehodno zapihal severozahodnik. Zjutraj bo med 7-11°C, po Alpskih dolinah ter planotah Notranjske pa tudi pod 5°C. Torej noč bo precej hladna. Čez dan se bo segrelo malo nad 20°C. V četrtek bodo dnevne temperature kakšno stopinjo nižje."
{facebookpost}https://www.facebook.com/CiklonsisrednjerocnaNapoved/posts/2524013367699926{/facebookpost}

V petek nas bo od vzhoda zajelo jedro hladnega zraka, napovedujejo na Ciklon.si. To bo prineslo spet nekaj več spremenljivosti, pojavljale se bodo krajevne plohe. "V nedeljo je možna tudi kakšna izolirana nevihta. Največ sonca bo na Primorskem, temperature bodo do 23°C med petkom in nedeljo, drugod med 18-21°C. Podobno vreme naj bi se nadaljevalo tudi ob začetku prihodnjega tedna. Kakšnega vročinskega vala s subtropskim zrakom iznad Afriške celine pa še vsaj do konca prve dekade junija ni na vidiku," še pišejo na Ciklon.si.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta