(VIDEO) Robert Golob s povito nogo in šepajočim korakom na vrh Nata. Kaj se je zgodilo?

M.R.
11.07.2023 16:27

Predsednik vlade Robert Golob je danes na začetek vrha zveze Nato rahlo prišepal. Pred skupinskim fotografiranjem sta ga sprejela generalni sekretar zavezništva Jens Stoltenberg in predsednik gostiteljice vrha Gitanas Nauseda.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Generalni sekretar Nata Jens Stoltenberg, Robert Golob in litovski predsednik Gitanas Nauseda.
Reuters

Na posnetku, ki je objavljen na Golobovem instagramu, je mogoče videti, da predsednik vlade rahlo šepa na desno nogo. V premierjevem kabinetu so nam pojasnili, da ne gre za kakšno težavo z gležnjem, kot bi bilo morda mogoče sklepati iz povoja. Predsednik vlade ima poškodovano peto na nogi, porezal se je na skali v vodi. 

Golob se je pred tem srečal tudi s finskim predsednikom Saulijem Niinistöjem. Govorila sta o slovenskih načrtih za nakup oklepnikov. Na fotografiji, ki jo je objavila vlada na twitterju, je ob podrobnem pogledu mogoče videti, da ima Golob povito desno nogo, kljub temu pa je lahko obul čevlje. 

Finski predsednik Sauli Niinistöj in slovenski premier Robert Golob.
Twitter/Vlada RS

V Litvi se je začel dvodnevni vrh Nata. V ospredju sta predvsem približevanje Ukrajine zavezništvu in krepitev obrambnih izdatkov članic.

Vrh Nata: Še več denarja za obrambo. Kaj poznavalca pravita o obljubljenem ukrajinskem članstvu?

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta