Vikend bo oblačen, znano pa je tudi, kakšno vreme nas čaka do konca prihodnjega tedna

A.L.
16.02.2024 07:31

Večjih vremenskih sprememb ne bo, a v podrobnostih je napoved za prihodnji teden nekoliko nezanesljiva.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotografija je simbolična.
Andrej Petelinšek

Danes bo precej jasno. Ob morju bo občasno megleno, nekaj megle bo zjutraj tudi po nižinah v notranjosti. Najvišje dnevne temperature bodo od 11 do 17 °C, napovedujejo na Agenciji RS za oklje (ARSO).

Jutri bo sprva delno jasno, po nekaterih kotlinah in ob morju tudi megleno. Čez dan bo oblačnost od severa naraščala. Zvečer in v noči na nedeljo bo tu in tam lahko padla kakšna kaplja dežja. Najnižje jutranje temperature bodo od -3 do 2, ob morju 4, najvišje dnevne od 10 do 16 °C.

V nedeljo bo pretežno oblačno in povečini suho, na Primorskem bo prehodno pihala šibka burja. 

Večjih vremenskih sprememb ne bo, a v podrobnostih je napoved nekoliko nezanesljiva. V ponedeljek bo nekaj možnosti za prehoden rahel dež. Od torka do petka bo suho vreme, le v zahodnih krajih bo v petek popoldne že možen rahel dež. V torek bo na Primorskem pihala šibka burja, v petek pa se bo krepil jugozahodnik. Jutranje temperature bodo večinoma okoli 0 ali malo nad 0, dnevne v notranjosti Slovenije malo nad 10 °C.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta