(FOTO in VIDEO) Vijoličasti začeli s pripravami: Na tradicionalni večerji tudi novinca

Miha Dajčman
09.06.2023 20:26

Nogometaši Maribora so se danes pred začetkom sezone zbrali na večerji v restavraciji Novi svet v središču Maribora. Med prisotnimi sta bila tudi novinca.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Športni direktor Marko Šuler je takole pozdravil Josipa Iličića in druščino. 
Sašo Bizjak

Jutri ob 10. uri bodo Mariborčani opravili prvi trening in pričeli s pripravami. Danes so se tradicionalno pred začetkom nove sezone srečali v restavraciji Novi Svet v središču mesta ob Dravi. V Ljudskem vrtu bo z ekipo odslej treniral tudi 31-letni vezist Blaž Vrhovec, ki se po letu in pol vrača v Maribor, in Mark Strajner, 19-letnik, ki je do sedaj igral za Domžale. Na Mladinski 29 pa v naslednjih dneh pričakujejo še nekaj drugih okrepitev, smo izvedeli. Ob koncu pretekle sezone so se od vijoličastega dresa poslovili od Roka Kronavetra, Roka Sirka, Roka Maherja in Altina Kryeziuja.

Prvi uradni dvoboj v sezoni Mariborčane čaka 13. julija v prvem krogu kvalifikacij za konferenčno ligo, nekaj dni kasneje bodo z boji začeli tudi v prvenstvu. Kdo bo tekmec čete Damirja Krznarja v Evropi, bo znano po žrebu 20. junija, dan kasneje bo določen tudi potencialni nasprotnik 16-kratnih državnih prvakov ob uvrstitvi v drugi krog kvalifikacij za konferenčno ligo. V pripravljalnem obdobju je načrtovanih vsaj pet prijateljskih obračunov. Osrednji del priprav bodo vijoličasti opravili med 19. in 26. junijem v Moravskih Toplicah.

Sašo Bizjak
Sašo Bizjak
Sašo Bizjak
Sašo Bizjak
Sašo Bizjak
Sašo Bizjak
Sašo Bizjak
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta