(FOTO) Maribor okrepljen v Kišinjev, proti Šerifu se pripravlja presenečenje

Marko Kovačevič Marko Kovačevič
25.07.2022 09:58

Nogometašem Maribora se je na poti v moldavsko prestolnico pridružil novinec Vladan Vidaković. Na misiji Kišinjev z vijoličastimi v živo tudi Večer.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Proti prestolnici Moldavije je odletel tudi novinec v vrstah vijoličastih Vladan Vidaković.
Andrej Petelinšek

Nogometaši Maribora so odleteli na vzhod. Jutri jih v Kišinjevu čaka povratna tekma drugega kroga kvalifikacij za ligo prvakov proti Šerifu iz Tiraspola.

Andrej Petelinšek

Proti prestolnici Moldavije je odletel tudi novinec v vrstah vijoličastih. V Ljudskem vrtu so danes tudi uradno potrdili prihod Vladana Vidakovića. 23-letni defenzivni vezist, ki je sezono začel v srbskem prvoligašu, Spartaku iz Subotice, je s slovenskimi prvaki podpisal pogodbo do leta 2025. Na jutrišnji tekmi sicer še ne bo imel pravice nastopa, se je pa pridružil odpravi, da se privadi na ekipo.

Zaradi poškodb so v Mariboru ostali Martin Milec, Marko Božić in Aleks Pihler. Prva tekma v Ljudskem vrtu se je končala brez golov, za preboj v tretji krog, kjer se bo zmagovalec slovensko-moldavskega para pomeril z boljšim iz dvoboja med HJK Helsinki in Viktorio Plzen, Maribor potrebuje zmago. "Odigrati moramo boljše kot na prvi tekmi, kar nekaj presenečenj se pripravlja. Boste videli jutri," je namignil krilni napadalec vijoličastih Ivan Brnić.

Ivan Brnić: "Odigrati moramo boljše kot na prvi tekmi." 
Andrej Petelinšek

"Pripravljeni smo na vse, tudi na podaljške. Predvsem pa želim videti pravi odziv svoje ekipe," pa povratno tekmo pričakuje trener Radovan Karanović.

Radovan Karanović pravi, da so pripravljeni na vse. "Predvsem pa želim videti pravi odziv svoje ekipe."
Andrej Petelinšek
Andrej Petelinšek
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta