Ronaldo prejel mega ponudbo iz Savdske Arabije. Toliko mu ponujajo ...

STA, A.L.
14.07.2022 12:09

Po poročanju medijev naj bi portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo iz Savdske Arabije prejel neverjetno ponudbo vredno 300 milijonov evrov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Sedemintridesetletnik s svojim klubom Manchester United ni odpotoval na pripravljalno turnejo po Aziji in bi lahko že to poletje zapustil rdeče vrage, piše nemška tiskovna agencija dpa.

Danes so soglasno portugalski in španski mediji poročali, da naj bi neimenovani klub iz Savdske Arabije Ronaldu ponudil dvoletno pogodbo. Celoten prestop bi bil vreden vrtoglavih 300 milijonov evrov. Od tega bi Manchester United dobil 30 milijonov evrov, 20 milijonov bi dobili posredniki, Ronaldu pa je namenjeno preostalih 250 milijonov evrov.

Portugalec ima z Manchestrom sicer pogodbo do junija prihodnje leto. Prav tako želi 37-letnik igrati v močni ligi in se osredotočiti na svetovno prvenstvo novembra in decembra v Katarju, ki bo verjetno zadnje v njegovi karieri.

Najdražji prestop v zgodovini zaenkrat pripada brazilskemu nogometašu Neymarju, za katerega je Paris Saint-Germain leta 2017 Barceloni odštel 222 milijonov evrov.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta