Ronaldo s tremi goli rešil Manchester United

STA, M.D.
16.04.2022 18:45

Nogometaši Manchester Uniteda so v 33. krogu premagali zadnjeuvrščeni Norwich s 3:2, potem ko je rdeče vrage rešil Cristiano Ronaldo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
EPA

Portugalec Cristiano Ronaldo je dosegel vse tri gole za svojo ekipo ob zmagi Manchester Uniteda s 3:2 nad Norwichem in je skupno pri 15 zadetkih, kar ga uvršča na tretje mesto med strelci. Prvi je Liverpoolov Mohammed Salah z 20, drugi pa Tottenhamov Henug-min Son s 17.

United je na petem mestu na lestvici, ima 54 točk, toliko kot šestouvrščeni Arsenal, ki je z 0:1 izgubil v Southamptonu, in tri manj od četrtouvrščenega Tottenhama, ki je doma klonil pred Brightonom z enakim izidom. Danes je še Brentford z 2:1 v gosteh ugnal Watford.

V nedeljo bosta tekmi Newcastle - Leicester in West Ham - Burnley, medtem ko bodo Aston Villa - Liverpool, Leeds - Chelsea, Everton - Crystal Palace in Wolverhampton - Manchester City v poznejših terminih.

Na prvih treh mestih so Manchester City s 74, Liverpool s 73 in Chelsea z 62 točkami. Prva dva imata še tekmo v dobrem, Chelsea pa dve v primerjavi s Tottenhamom in Unitedom.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta