Rokometni tabor kluba iz Velike Nedelje: Treningi, pa tudi zabava

HB
07.07.2024 04:00

Ekipa trenerjev in prostovoljcev Rokometnega kluba (RK) Velika Nedelja je nedavno izpeljala že 3. rokometni tabor.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Udeleženci 3. rokometnega tabora v Veliki Nedelji
Davorin Arnuga

Letos se ga je udeležilo 82 otrok ter 16 trenerjev in pomočnikov. Vse aktivnosti so se dogajale pri Veliki Nedelji in v njeni okolici, kjer so, kot poudarja vodja rokometne šole, trener Bojan Munda, imeli odlične pogoje za kakovostno izvedbo tabora: "Vse tri dni smo neizmerno uživali in se naučili veliko novega. Obiskali so nas tudi člani PGD Velika Nedelja pa Prvi posredovalci in člani PGD Ptuj, ki so nam omogočili vožnjo z gasilsko lestvijo vse do 32 metrov višine. Prav vsi otroci so zbrali pogum in doživeli to izkušnjo." Poleg treningov so v sklopu tabora obiskali letno kopališče v Ormožu ter uživali v bazenu in ob njem. V petek pa so se odpravili na nočni pohod s svetilkami, ki se ga po besedah Munde otroci vsako leto zelo veselijo in na njem neizmerno uživajo.

V RK Velika Nedelja se ob tem zahvaljujejo zlatim kuharicam in ravnatelju OŠ Velika Nedelja Stanislavu Bezjaku, ki so poskrbeli za polne trebuščke in vso podporo pri organizaciji tabora, pa tudi vsem staršem, donatorjem in podpornikom kluba pri organizaciji zaključnega piknika. Vsi skupaj se že veselijo 4. rokometnega tabora. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta