(VIDEO) Noro lepo! Maja Keuc je odpela nov komad Adele in ljudje jočejo

19.10.2021 00:35
Nemogoče je ne začutiti mravljincev ob trenutno najbolj predvajani skladbi na svetu, ki je dobila še priredbo naše Amaye.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Instagram/amayamusicofficial

Ni težko ugotoviti, katera je tista skladba, okoli katere se te dni vse vrti na svetovni glasbeni sceni. Imenuje se Easy On Me in poje jo britanska glasbena superzvezdnica Adele, ki se je z njo in novim albumom po šestih letih vrnila in zdaj kot za stavo pometa s konkurenco. Novemu rekordu naproti. Od premiere, kar jo je 15. oktobra poslala na Youtube, je Easy On Me zbrala 80 milijonov ogledov, številka pa strmo raste še naprej. Priredbe skladbe, v kateri 33-letna Adele svojemu sinu na zelo poetičen način pojasni, zakaj se je ločila, se kar vrstijo. Nova skladba je pod kožo zlezla tudi naši Maji Keuc Amayi, ki je sledilce na Instagramu presenetila s svojo različico te uspešnice.

Ni kopirala Britanke, temveč je skladbi dodala veliko svojega glasbenega dotika. Ena naših najbolj čednih in nadarjenih pevk je s priredbo opravila tako vrhunsko, da mnogi zdaj Adele na Otok sporočajo, naj jo nujno posluša. Majini sledilci se strinjajo, da njena različica preprosto zažiga, da jih je pustila brez besed in da je čarobna. Težko se je ob njej ne naježiti. Morda pa se Adele na njenem zidu prej ali slej vendarle oglasi. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta