(FOTO) Britney Spears se spet fotografira povsem brez oblačil. Oboževalci ji sporočajo, naj takoj neha

D.Ži
02.03.2022 11:20

Nekdanja pop princeska se med dopustom naokoli sprehaja povsem razgaljena, fant pa jo slika. Njeno razkazovanje nekatere močno skrbi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Nekaj dni pa je vendarle zdržala v oblačilih. Vmes se je sicer pred objektivom spet slekla. Britney Spears je svoje oboževalce počastila s serijo fotografij, na katerih široko nasmejana in povsem gola uživa na peščeni plaži. Sklepamo, da je fotografije posnel njen zaročenec Sam Asghari.

40-letna nekdanja pop princesa je najintimnejše dele telesa prekrila le z emotikoni in tako vsaj nekaj malega prepustila domišljiji oboževalcev. Ni prvič, da je na Instagramu delila takšne fotografije, a zdi se, da njena ljubezen do golote oboževalce vsakič znova preseneti. 

"Britney ???", "Oh, vau!", "Zberi se, punca", "Zakaj to počneš?", "Pojdi na spletne strani za odrasle", "Poskuša ostati brez profila", "Ups, spet si to naredila"," Mislim, da je to kljub vsemu preveč" so nekateri od mešanih komentarjev njenih sledilcev. Ogorčenje nekaterih ji očitno ni prišlo do živega. Kmalu je objavila še posnetek, na katerem med sprehodom po plaži z rokami zakriva svoje gole oprsje.

Britney je od leta 2016 v zvezi s 27-letnim Samom, za katerega se je sprva govorilo, da jo zgolj izkorišča za slavo in denar, nekateri so v to še vedno prepričani.

Novico o zaroki je Britney sporočila septembra lani, mladega Sama pa je spoznala na snemanju videospota za pesem "Slumber Party". Svojo telefonsko številko ji je menda dal takoj po snemanju, vendar je minilo kar pet mesecev, preden sta se končno odpravila na zmenek.

Pevka ima za sabo že dva propadla zakona. Leta 2004 se je v Las Vegasu po divji noči poročila s prijateljem iz otroštva Jasonom Alexandrom, a je bil zakon razveljavljen že po 55 urah. Pol leta pozneje je bila že zaročena s svojim spremljevalnim plesalcem Kevinom Federlineom, s katerim se je malo za tem poročila in rodila dva sinova.

Razšla sta se leta 2006, javnost pa je takrat iz dneva v dan spremljala njeno usihajoče psihično zdravje. Med drugim si je takrat obrila glavo in veliko pijančevala. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta