(FOTO) Britney svobodo proslavila povsem brez oblačil. Le z drobnim cvetom je zakrila najbolj intimne dele

01.10.2021 09:30
Sicer so njene sodne zmage veseli, a oboževalce močno skrbi krhko duševno zdravje nekdanje pop princeske.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Pevka Britney Spears je sodno zmago, v kateri je njen oče vsaj začasno izgubil skrbništvo nad njenim denarjem, proslavila s pobegom na eksotične počitnice, na katerih ji družbo dela fant Sam Ashgari

Le nekaj ur po tem, ko je sodišče odločilo, da se je očetov nadzor nad njenim premoženjem v vrednosti 60 milijonov dolarjev končal, je Britney Instagram preplavila z golimi fotografijami. "Igranje v Pacifiku še nikomur ni škodilo. Pss, fotke so bile objavljene brez obdelave," se glasi ena od objav, ki jih je nekdanja pop princeska objavila ob fotografijah, na katerih pozira razgaljenega oprsja. Objavila je tudi nekaj fotografij, na katerih se je slekla do konca. "Lep dan tukaj v raju, ko praznujem," je zapisala v drugi objavi. Slečenih fotografij na njenem zidu zadnje mesece kar mrgoli in mnoge spet skrbi za njeno krhko duševno zdravje. 

Pred nekaj dnevi je Spearsova tudi razkrila, kako se je zaročila s svojim 27-letnim fantom Samom, in pokazala dih jemajoči zaročni prstan. Čeprav je novica o zaroki razveselila mnoge, še vedno obstajajo tisti, ki sumijo, da Britney njej 12-let mlajši zaročenec le finančno izkorišča, zato ji predlagajo, naj podpiše predporočno pogodbo.

Sodnica Brenda Penny je v sredo v Los Angelesu očetu začasno razveljavila skrbništvo nad Britney nad njenim premoženjem, ki ga je imel od leta 2008. James Spears je sicer prošnjo za razveljavitev skrbništva vložil 8. septembra. Sodnica je dejala, da se bo dokončno odločila 12. novembra.

Sodnica je menila, da je trenutni položaj za pevko nevzdržen. Britney v postopku ni sodelovala, James Spears pa se ga je udeležil na daljavo, vendar ni govoril. James Spears je imel od leta 2008 do leta 2019 skrbništvo tudi nad osebnimi odločitvami pevke, od leta 2019 pa le še nad njenim premoženjem. Nad osebo Britney Spears ima skrbništvo sodno imenovana profesionalka Jodi Montgomery, ki se je strinjala, da se njeno skrbništvo neha.

Britney je že večkrat prosila sodišče za razveljavitev skrbništva. Tako pevka kot njeni oboževalci, ki so se tudi v sredo v velikem številu zbrali pred poslopjem sodišča, menijo, da je skrbništvo, ki je bilo uvedeno po več pevkinih živčnih zlomih, "kruto in izkoriščevalsko".

Odnosi med Britney in očetom so v zadnjih letih zgrozili svet. Pevkin oče naj bi prodal hišo, v kateri je Britney odrasla. Jamie je imel pevko in njeno bogastvo, ocenjeno na 60 milijonov dolarjev, pod nadzorom zadnjih 13 let. Dajal ji je skromnih 2000 dolarjev na teden, kar je bila kaplja čez rob. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta