(FOTO) 55-letna Salma Hayek leto začela v leopardjem bikiniju z neverjetno drznim dekoltejem

D.Ži
06.01.2022 08:16

Salma Hayek je na instagramu objavila fotografijo, na kateri pozira v kopalkah z globokim izrezom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Igralka Salma Hayek (55) je znana po svojih čudovitih oblinah, ki jih rada poudari z oblačili, njena najljubša "uniforma" pa so že nekaj časa seksi kopalke.

Tako se je odločila, da bo leto 2022 začela v še enem provokativnem kopalnem modelu z leopardjim vzorcem. Fotografijo je delila na svojem instagramovskem zidu in z njo svoje sledilce prijetno presenetila. "Prva kava na prvi ponedeljek v prvem mesecu novega leta," je zapisala v opisu fotografije, a je več pozornosti kot kava pritegnil njen prekipevajoči dekolte. 

"Kako je lahko stara 55?", "Najlepša ženska na svetu", "Popolna si", "Boginja", "Salma, ti si čudež", so le nekateri izmed številnih komplimentov na na račun atraktivne fotografije, ki je v hipu zbrala več kot  milijon všečkov.

Pred tem je igralka oboževalcem voščila srečno novo leto in pri tem prav tako nosila kopalke. Sledilcem je zaželela, da bi se v letu 2022 bolj zavedali lastne moči.

Salma je svojo kariero začela v poznih osemdesetih, ko je v domači Mehiki dobila vlogo v telenoveli Teresa, leta 1995 pa je osvojila Hollywood v filmu Desperado.

Nedavno je dobila zvezdo na hollywoodskem pločniku slavnih. Zadnji film, ki ga je posnela, je Hiša Gucci. Od leta 2009 je zvezdnica poročena s francoskim milijarderjem Henrijem Pinaultom, skupaj imata 14-letno hčerko Valentino.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta