(FOTO in VIDEO) Ronaldo za dan dopusta plača 12.000 evrov. Osupli boste, v kakšni vili uživa z družino

D.Ži
08.07.2021 10:00
Čas, ko Ronaldo in Georgina tradicionalno pokažeta svoji lepi postavi. Družina te dni uživa na jahti in v prav posebni vili na Mallorci.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Zdaj že vemo: ko napoči čas poletnih dopustov in se na morje odpravi tudi nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo, nas kmalu čaka niz izjemno atraktivnih fotografij.

Profimedia

Tudi tokrat vsestransko oblegani in občudovani športnik ni razočaral, saj je na splet že poslal fotografijo, na kateri se pod žgočim julijskim soncem lesketajo njegove v popolnost izklesane trebušne mišice. Prizor je kar veličasten.

Profimedia

Potem ko je portugalska reprezentanca izpadla z evropskega nogometnega prvenstva, se je Ronaldo z družino odpravil na Mallorco, kjer te dni počiva in se pripravlja na novo klubsko sezono. Ker njegovo osebno premoženje ocenjujejo na okoli pol milijarde evrov, počitnikujejo seveda v milijonarskem slogu. Z Georgino Rodriguez sta najela luksuzno vilo, katere najem stane 12.000 evrov na dan. O njej obstajajo celo spletne predstavitve:

Ne uživajo pa samo v vili, temveč tudi na megalomanski jahti, ki jo je zase in svojo družino Ronaldo lani kupil za šest milijonov evrov. Tam se je v kopalkah pokazala tudi zapeljiva Georgina.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta