(FOTO in VIDEO) Živi in ustvarja v Londonu, zdaj bo tekmovala na Emi. Kdo je July Jones?

A.L.
26.01.2022 08:00
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Rtv Slovenija/osebni Arhivi Izvajalcev

Če do danes še niste slišali za July Jones, je čas, da jo spoznate. Postavna slovenska pevka, ki kariero gradi v Londonu, bo namreč nastopila na letošnji Emi, vse možnosti pa ima tudi za nastop na Evroviziji. Julija Aljaž, kot jo poznajo njeni najbližji, bo nastopila v prvem polfinalnem večeru, ki bo na sporedu 5. februarja, zapela pa bo skladbo Girls Can do Anything.

"Že nekaj let sem avtorica nekaterih pesmi na EMI in čutim, da je zdaj, ko imam 23 let, pravi čas, da pokažem tudi glasbo, ki jo ustvarjam. Mislim, da je to neverjetna platforma za predstavitev slovenske glasbe in Evrovizija odpira tudi vrata na evropski trg," je o odločitvi za nastop na Emi za portal Njena.si povedala July.

23-letnica je pred leti zapustila Slovenijo in dom, predvsem pa priložnost za razvijanje pevske kariere našla v Veliki Britaniji. Njene skladbe so v angleškem jeziku. Poslušalcem slovenskih radijskih postaj bo zagotovo najbolj znana njena skladba Jump in the water.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta