(FOTO) Ujeli so jo na ulici: Nekdanjo članico Spice Girls le še s težavo prepoznajo celo največji oboževalci

D.Ži
25.01.2022 09:55

Po mnenju mnogih najbolj ognjevita in zapeljiva članica kultne britanske skupine je danes videti nekako ... opehano.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Spice Girls leta 1996

Profimedia

Pevka Geri Halliwell, danes Horner, je v 90-ih letih zaslovela z britansko pop senzacijo Spice Girls, katere uspešnice se vrtijo še danes.

Profimedia

Ginger Spice, kot je bil njen vzdevek, predvsem zaradi rdečih las, a tudi pikantnega značaja, je slovela kot najbolj ognjevita spajsica. Javnost je šokirala leta 1998, ko se je odločila zapustiti skupino in se lotiti samostojne kariere. 

Reuter

Sama uspeha, ki ga je dosegla z dekleti iz skupine Spice Girls, pričakovano ni nikoli presegla, danes pa jo le še s težavo prepoznajo celo največji oboževalci. 

Kaj je narobe? Oboževalce skrbi zelo utrujena podoba 49-letne nekdanje spajsice Geri Horner, nekoč Halliwell. Paparac jo je ujel na sprehodu.

Profimedia

49-letno Geri so paparaci ujeli med sprehajanjem psa po Londonu, in čeprav se je skrivala pod kapo, jim je uspelo ovekovečiti njen povsem nenaličen obraz. Fotografije so hitro obkrožile svet, videz pevke pa je marsikoga zaskrbel.

Profimedia

Halliwellova se je nekaj časa borila z bulimijo, zaradi katere je izgubila 44 kilogramov, a trdi, da je težave premagala in da se v svojem telesu danes počuti udobno.

Ne gre prezreti, da je za Geri Halliwell, danes Horner, nekaj zelo težkih let.
Profimedia

Živi mirno življenje z možem Christopherjem Hornerjem, s katerim sta bila leta 2015 nekaj časa na pavzi, imata dva skupna otroka, oba pa sta posvojila otroke, ki sta jih imela s prejšnjimi partnerji.

Profimedia

Preden je osvojila svet s Spice Girls, je Geri delala kot plesalka v klubu na Mallorci. Večkrat je pozirala gola, in ko je postala slavna, so te fotografije pristale na naslovnicah številnih medijev.

Profimedia

Skupaj z Mel C, Mel B, Victorio Beckham in Emmo Bunton je Geri leta 1994 opravila avdicijo za novo skupino in dekleta so v kratkem času osvojila svetovne lestvice. "Wannabe", "Spice up your life", "Say you'll be there" in "Too Much" so le nekatere od uspešnic, s katerimi so Spice Girls sredi 90-ih let pometale s konkurenco. Še danes veljajo za eno najuspešnejših ženskih pop skupin v zgodovini.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta