(FOTO) Izbrali so najlepšo žensko in moškega na svetu. Šokiralo vas bo, kdo je on ...

D.Ži
05.01.2021 09:33
Izraelska vojakinja in youtuberski zvezdnik sta očitno najlepša Zemljana. Izbor je mnoge presenetil.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Tradicionalno lestvico portala TC Candler in neodvisnih kritikov vsako leto sestavlja nekaj najlepših ljudi na svetu. Najlepšo žensko so začeli izbirati že leta 1990, gre za zelo raznolik izbor, saj na lestvici najdemo tudi kar nekaj povsem neznanih imen.

Za najlepšo žensko na planetu so letos razglasili 19-letno Yael Shelbia. "Še nikoli nisem bila v ničemer prva. Zelo lepo je," pravi najstnica, ki je trenutno na služenju vojaškega roka v izraelskih letalskih silah.

Mlada manekenka in igralka je prava spletna zvezdnica, saj ji na Instagramun sledi več kot milijon ljudi. Shelbia naj bi bila v zvezi s 35-letnim sinom izraelskega milijonarja Brandonom Korffom, ki so ga iz Izraela deportirali, saj je prekršil karanteno, da bi jo lahko skrivaj obiskal. 

Izbrali pa so tudi najlepšega moškega na svetu in z izborom precej presenetili. Najboljši tip leta 2020 je zvezdnik YouTuba PewDiePie, 31-letni Šved, ki mu je v resnici ime Felix Arvid Ulf Kjællberg in velja za enega najbolj spletno sledenih moških na svetu. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta