(FOTO) Razsaja novi trend: Vroče zvezdnice, oblečene le v dve čisto majhni nalepki

D.Ži
19.11.2020 10:15
Ste jih že opazili? Vrača se trend, ki so ga v dvajsetih letih minulega stoletja sprožile nagajive kabaretske plesalke.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Eden od trenutno najbolj priljubljenih modnih dodatkov, ki so obnoreli zvezdnice, so nalepke za prsne bradavice. Gre za trend, ki je na kožo pisan le najbolj samozavestnim ekshibicionistkam, videli smo jih že na koncertih, premierah in celo na rdečih preprogah. Zlasti v manj koronskih časih.

Miley Cyrus, Kendall Jenner, Nicki MinajLady Gaga in Bella Hadid so le nekatere, ki so se poigrale s porednimi nalepkami in tako sporočile, da so glasovale na minulih ameriških predsedniških volitvah. Nalepke so priljubljene tudi na plačljivi pornografski platormi OnlyFans, pa tudi med spletnimi vplivnicami.

"To je krasen del burleske in dober način, kako slaviti erotiko. Najprej so se pojavile v dvajsetih letih minulega stoletja, ko so se kabaretske plesalke na ta način elegantno izognile zakonu, ki je prepovedoval nastopanje zgoraj brez," je za The Sun pojasnila strokovnjakinja za spolne odnose in zveze Anabelle Knight.

Mnoge je nedavno presenetila britanska izdaja revije GQ, v kateri je z nalepkami pozirala mlada Emma Corrin, igralka, ki v seriji Krona igra princeso Diano.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta