(FOTO) Izčrpana in raztresena: Filmska zvezdnica je te dni videti skrb vzbujajoče. Je v težavah?

D.Ži
14.01.2022 10:25

Videli smo jo že v mnogo boljšem stanju, slabšem pa tudi. Anna Faris se očitno ne nahaja v najbolj srečnem življenjskem obdobju.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Zadnje fotografije hollywoodske igralke Anne Faris, posnete v Santa Monici, so zaskrbele njene številne oboževalce, saj je nekoč prisrčna igralka danes videti zelo utrujeno in raztreseno.

Profimedia

45-letno Anno so na poti v telovadnico ujeli paparaci in po izrazu na njenem obrazu sodeč ni bila ravno presrečna, da jih je srečala.

Profimedia

Ni prvič, da je videti v težavah. Njena podoba je v javnosti sprožila številna ugibanja že leta 2017, ko je vidno hirala ter bila videti zelo odsotno in zdelano.

Profimedia

Bilo je malo po ločitvi od igralca Chrisa Pratta, s katerim si deli skrbništvo nad 9-letnim sinom Jackom. S Prattom sta se razšla po 11 letih.

Profimedia

 

Nekdanja zakonca sta sicer v dobrih odnosih, informacija, da je njuna ljubezen izpuhtela, je oboževalce takrat zelo presenetila. Kasneje je on naznanil, da se bo poročil s Katherine, hčerko Arnolda Schwarzenergerja. Anne je novo ljubezen našla v svojem tretjem možu, snemalcu Michaelu Barrettu, s katerim se je poročila lani. 

Profimedia

Spoznala sta se na snemanju filma Overboard leta 2018. Leto kasneje sta se zaročila, lani pa je sporočila, da sta se skrivaj tudi poročila. Pred Chrisom je bila med letoma 2004 in 2008 poročena z igralcem Benom Indro

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta