(FOTO) Skoraj smo že pozabili na zvezdnico nekoč ene najbolj vročih TV-serij. Danes počne druge reči

D.Ži
13.01.2022 13:00

Amanda Peet se je igre naveličala, danes serije raje ustvarja iz ozadja. Že šestnajst let je poročena s producentom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ameriška igralka Amanda Peet je zaslovela kot Jack v uspešni televizijski seriji Jack & Jill, gledalci pa se je spomnimo tudi iz serij Seinfeld, The Good Wife in številnih filmov. Že kar nekaj časa je nismo videli in danes le malokdo ve, s čim se ukvarja.

Profimedia

Amanda je danes stara 50 let in se le redko pojavlja v javnosti. Opustila je igro in se posvetila pisanju. Je glavna ustvarjalka uspešne serije The Chair, v kateri kot producent dela tudi njen mož David Benioff, s katerim sta poročena od leta 2006.

Profimedia

Skupaj imata tudi tri otroke. David je znan kot eden od režiserjev serije Igra prestolov, na premierah katere ga je Amanda vselej zvesto spremljala.

Profimedia

Od vrhunca njene igralske kariere je minilo že kar nekaj let, a mnogi se strinjajo, da je lepa igralka videti, kot da se ni postarala niti za dan, kljub temu, da je vstopila v šesto življenjsko desetletje.

Profimedia

Znana je kot nasprotnica lepotnih posegov, o čemer je večkrat zelo iskreno spregovorila. Izjavila je, da nikoli ne bo šla na botoks ali plastično operacijo, saj se boji morebitnih zapletov.

Profimedia

"Pobelila sem si zobe, pobarvala lase, prestala lasersko nego obraza in preizkusila številne kreme proti staranju. Želim si izgledati mlajše in bolje, verjemite mi. Edini razlog, zakaj tega ne storim, je strah," je priznala v intervjuju za Daily Mail.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta