(FOTO) Kaj se je zgodilo z obrazom vojvodinje Kate? Kot kaže, se je navdušila nad botoksom

11.08.2021 00:00
Ni ostalo neopaženo, da ima žena princa Williama zadnje čase manj gub in obrazne mimike.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Vojvodinja Kate, žena britanskega prestolonaslednika Williama, je očitno našla dober način za premagovanje kraljevskega stresa, ki ga v zadnjih letih, predvsem zaradi svaka Harryja in žene Meghan, na dvoru res ni primanjkovalo. Zdi se, da je z vsakim letom videti mlajša in lepša, ob čemer so poznavalci slavnih in bogatih zastrigli z ušesi. Večna mladost nikoli ni naključje in med obiskom teniškega turnirja v Wimbledonu vojvodinjin smeh res bil videti nekako togo, predvsem zato, ker se nekateri deli njenega obraza med smehom niso premaknili. 

Profimedia

Ima Kate tako dobra ličila, kakovostno kremo za obrat ali ali gene? Tistim, ki redno obiskujejo lepotne klinike, je zadeva že dolgo povsem jasna. Kate je svoje gubice zabrisala s pomočjo sodobne medicine. Pri nemškem Bildu so se za odgovor obrnili na lepotnega kirurga Werneja Manga, ki pravi, da na evropskih dvorih zadnje čase vlada prava manija pomlajevanja.

Profimedia

"Najprej monaška kneginja Charlene, zdaj pa še vojvodinja Kate," pravi. Meni, da si Kate pri pomlajevanju pomaga z botoksom in hialuronsko kislino. "Njeno čelo je opazno zglajeno in že kar preveč brez gub za njena leta," meni strokovnjak. "Kate je čudovita ženska in pri svojih 39-ih še ne potrebuje kirurga," dodaja.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta