(FOTO) Meghan Markle ima novo službo. Tako odkrito je spregovorila o tem, kaj bo počela ...

A.L.
15.07.2021 09:55
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Meghan Markle kljub rojstvu drugorojenke ne počiva. Zdaj se je lotila novega projekta, skupaj z Netflixom pripravlja animirano serijo Pearl, pri kateri bo 39-letnica sodelovala kot producentka. Serija sledi dogodivščinam 12-letne deklice, ki navdih najde v različnih vplivnih ženskah, ki so zaznamovale zgodovino. V produkciji so skupaj z Meghan še David Furnish, Carolyn Soper, Liz Garbus in Dan Cogan. Izvršna producentka je Amanda Rynda.

EPA

"Tako kot mnoga dekleta v njeni starosti se tudi naša junakinja Pearl poda na pot samoodkrivanja, ko poskuša premagati vsakdanje življenjske izzive," je povedala Meghan, ki je nad novim projektom navdušena.

Meghan in princ Harry sta sicer pred nekaj meseci podpisala večmilijonski posel z Netflixom. Takrat se je govorilo, da bo njun prvi projekt dokumentarna serija "Heart of Invictus". Harry naj bi se v seriji pojavil celo pred kamero, a je bilo snemanje za nekaj mesecev prestavljeno.

EPA
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta