Nekdanja tesna sodelavka dala odpoved in razkrila, kaj si v resnici misli o Harryju in Meghan

D.Ži
08.07.2021 09:30
Pred tremi meseci je Catherine St-Laurent sussekškima zakoncema izročila odpoved, a še naprej sodeluje z njuno fundacijo Archwell.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Catherine St-Laurent je delala za princa Harryja in vojvodinjo Meghan. A pred tremi meseci se je sodelovanje izteklo. Bila je vodja njunega osebja in hkrati direktorica Achwella, njune nove neprofitne organizacije. Za portal The Cut je zdaj razkrila, kako je delati za razvpita zakonca.

Profimedia

"Hvaležna sem, ker sem imela priložnost delati z njima, ker sem lahko bila del njunega potovanja. Čas, preživet z njima, me je zelo izpolnil," pravi Catherine. O Harryju in Meghan ima same lepe besede.

Profimedia

"Mislim, da imata potencial, da nekoč postaneta vodilna na področju družbenega vpliva. Veselim se, da bom še naprej del tega," pravi Catherine, ki tudi po odpovedi še naprej sodeluje z neprofitno organizacijo Archwell, vsaj pri nekaterih projektih.  

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta