(FOTO) Kako žalostno: Se je ohladil tudi odnos med princem Harryjem in njegovimi nečaki?

A.L.
01.05.2021 10:58
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Nič ne kaže, da bi se napeti odnosi v britanski kraljevi družini izboljševali. Princ Harry je po pogrebu svojega dedka, princa Filipa, hitro zapustil Veliko Britanijo. Čez lužo sta ga čakala visoko noseča Meghan in njun prvorojenec Archie.

Reuters

S svojim hitrim slovesom pa Harry ni užalostil le svojega očeta in brata, prinčeve družbe naj bi si močno želeli tudi njegovi nečaki. Princa George in Louis in njuna sestrica Charlotte, otroci Williama in Kate, naj bi bili na svojega strica močno navezani. Vojvodinja cambriška je večkrat poudarila, kako navezani so drug na drugega, pohvalila je Harryjev odnos do nečakov in ga opisala kot nadvse zabavnega in prijetnega strica.

Profimedia

A zdi se, da hladni odnosi v družini vplivajo tudi na najmlajše člane kraljeve družine. Princ Harry tako svojim trem nečakom pred tedni ni namenil nobene pozornosti. Družina je želela tudi, da bi se udeležil rojstnega dne najmlajšega princa Louisa, a zaman. Harry je odpotoval nazaj domov, mnogi pa upajo, da bo njihovo prihodnje srečanje bolj veselo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta