(FOTO) Komaj 17-letnega lepotnega zvezdnika z Instagrama so našli mrtvega

D.Ži
07.09.2020 09:57

Ethan Peters je v zadnjem letu razvil hudo odvistnost od močnih protibolečinskih tablet.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Lepotni spletni vplivnež Ethan Peters,  bolj znan kot Ethan Is Supreme, je dočakal le 17 let. Tuji mediji pišejo, da je za njegovo mnogo prerano smrt najverjetneje krivo predoziranje. Čeprav podrobnosti niso znane, je slišati informacije, da naj bi šlo za protibolečinsko zdravilo Percocet, ki naj bi ga bil minuli vikend zaužil preveč. Novico o njegovi smrti je objavila njegova spletna kolegica, vplivnica Ava Louise, ki je razkrila tudi, da je hudo odvisnost razvil v zadnjih mesecih
{instagram}https://www.instagram.com/p/CEkeKtrp_1M/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Sporočila je, da je umrl njen najboljši prijatelj, edini, ki je ob njej bil takrat ko ni imela nikogar. Dodala je, da je odvisnost bolezen. "Zadnje tedne sem z Ethanom o tem govorila, vse njegove bližnje je zelo skrbelo. Želim si, da bi se bolj potrudila, da bi se drla nanj in da mu ne bi dala niti ene tablete," je dodala. "Samo dva Percoceta sta ubila mojega prijatelja. Samo dva. Ne jemljite jih, bodi prepričani, nočete, da bi se vaš najboljši prijatelji počutil, kot se zdaj jaz," je še dejala.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CDrfLBqpy_2/{/instagram}
Ethana so v lepotni industriji zelo cenili, v jemanje zdravil pa se je zatekel pred letom dni, ko ni mogel več prenašati bremena slave. Zaradi odvisnosti naj bi postal tudi problematičen. Na Instagramu mu je sledilo več kot pol milijona ljudi, dva dni pred smrtjo pa je v objavi razkril, da so ga nekoč otroci v šoli nadlegovali. "Rad bi se zahvalil vsem, ki so me nadlegovali," je napisal. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/CEugAX0J09p/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B9w9q-2HsGM/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B81-1iDnvXM/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B9AMwRFnC0R/{/instagram}
 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta