(FOTO) Lastnica najbolj razkošnega dekolteja v Hollywoodu je v črnem spodnjem perilu osupnila oboževalce

D.Ži
03.02.2022 08:40

Samo ena je Christina Hendricks, a njeni spletni sledilci so pogosto razočarani, kako zelo konservativne vsebine objavlja na družbenih omrežjih. Tokrat je naredila izjemo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuter

Hollywoodska igralka in zvezdnica serije Fantje z Madisona Christina Hendricks s ponosom nosi vzdevek lastnice najbolj bujnega dekolteja na sceni, na družbenih omrežjih pa se s svojimi atributi hvali zelo zadržano in skromno.

Reuters

Nerada se baha. Zato je bilo presenečenje tokrat toliko večje, ko se je 46-letna Christina odločila narediti izjemo. Na svojem Instagram profilu je delila fotografijo, na kateri pozira le v spodnjem perilu, dih pa sledilcem jemlje njen izjemno razkošen dekolte, po katerem slovi daleč naokoli.

"To je ženska", "Daj nam še nekaj takšnih fotografij", "Prelepa si", "Lepota, z veseljem te spremljam na Instagramu", "Diva", "Ti si mojstrovina narave", "Boginja", "Neverjetno seksi", "Božič je prišel zgodaj", "Najlepša ženska na planetu", "Zaljubil sem se", "Lepa in spektakularna" ji v komentarjih sporočajo oboževalci.

Reuters
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta