(FOTO) Lepotna katastrofa: Filmski zvezdnici je po operaciji odpadla konica nosu

D.Ži
16.02.2021 00:00
Lepotni posegi se ne razpletejo vedno tako, kot bi si želeli. To je na brutalen način izvedela ena najbolj obetavnih mladih igralk.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotografija je simbolična
Profimedia

Priljubljena kitajska igralka Gao Liu je na družbenih omrežjih objavila pretresljive fotografije svojega poškodovanega nosu. Želela je oboževale posvariti, da lahko lepotni posegi gredo tudi zelo narobe. Mlada pevka in igralka, ki je nastopila že v več filmih in spotih, na Kitajskem velja za vzhajajočo zvezdo, zadnjih nekaj mesecev pa se je umaknila iz javnosti. Grdo se je namreč sfižila korektura njenega nosu, s katerega je zdaj odpadla odmrla konica.

"Mislila sem, da bom po štirih urah postala lepša, ne pa da bodo te štiri ure začetek moje nočne more," zdaj tarna. Poseg je v mestu Guangzhou izvedel kirurg, ki ji ga je priporočal prijatelj. Veselila se je vrnitve na delo, a nenadoma začutila hode bolečine v nosu, ki niso pojenjale. Vnelo se je in prišlo je do nekroze.

Najprej je potemnela koža na konici nosu, nato še ostalo tkivo. Dva meseca je preživela pri zdravnikih in zaradi tega izgubila nekaj zelo donosnih poslov. Poškodba nosu je tako huda, da je z rekonstruktivno kirurgijo ne bo mogoče popraviti vsaj leto dni, saj se tkivo mora zarasti. Preiskava vsega, kar je šlo narobe, je še v teku. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta