(FOTO) Ljubezen v zraku: Urška Žigart delila fotografijo Tadeja Pogačarja, kot ga še nismo videli

A.L.
26.06.2021 14:48
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
EPA

Z etapo od Bresta do Landerneauja (197,8 km) se je začela 108. kolesarska dirka po Franciji. Že prva preizkušnja ponuja poligon za morebitni obračun favoritov in tistih sprinterjev, ki jim ležijo kratki klanci. Na startu so štirje Slovenci, med njimi tudi branilec lanske skupne zmage Tadej Pogačar.

Še preden je Tadej začel s kolesarjenjem, se je na Instagramu oglasila njegova Urška Žigart in objavila nekaj fotografij, ki našega kolesarja prikažejo v nekoliko bolj sproščenem vzdušju. "Lani si visoko postavil letvico ... A vseeno, vse, kar si zares želim je, da uživaš na Touru s številko 1 na hrbtu in da se varno vrneš domov za še več zabavnih večerov, nenavadnih modnih odločitev, več piškotov, še več skupnih treningov in nerodnih trčenj, ko skušava narediti lepo fotografijo poljuba. Hvala, ker ostajaš to, kar si," je zapisala.

Z zapisom in fotografijami je navdušila tudi sledilce, ki so v komentarjih sporočali, da sta čudovit par, Tadeju pa zaželeli srečo na dirki, ki se konča 18. julija.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta