(FOTO) Ločena Severina na plaži uživa s postavnim Srbom. V hipu je zbrala 18.000 všečkov

30.08.2021 12:00
Hrvaška zvezdnica se te dni mudi v Črni gori, kjer je nekaj časa našla tudi za sončenje in druženje.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
AG_833320 - Las Vegas, NV - Severina in concert at The Chelsea at The Cosmopolitan Hotel. Severina Kojić, known professionally simply as Severina, is a Croatian pop icon and the most popular recording artist in Croatia and the Balkans.

Pictured: Severina
29 APRIL 2017,Image: 330712301, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Credit line: Profimedia (foto: Profimedia)
Profimedia

Zakon Severine in Igorja Kojića je razpadel, kar pomeni, da bodo oboževalci in mediji odslej zelo pozorno spremljali, s kom se pevka druži, zlasti če bo šlo za moške. Se je pa že začelo. Hrvaška zvezdnica, ki se je zadnje dni zaradi koncerta mudila v Črni gori, je na plaži pozirala s postavnim moškim. Ne, očitno ne gre za njenega novega ljubimca. Pripisala je: "Moj producent je boljši od tvojega. Uspešnice ne lažejo." 

Jasno, gre za srbskega producenta Filipa Miletića, s katerim je ustvarila številne svoje glasbene uspešnice. Kot kaže, si je dvojica privoščila nekaj sproščanja na plaži, zagotovo pa sta kakšno rekla tudi o njenih prihajajočih projektih. Fotografija je v hipu zbrala več kot 18 tisoč všečkov

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta