(FOTO) Mama slavnega pevca oboževalce pretresla s fotografijo sina, ki nemočen leži v bolnišnici

D.Ži
15.11.2019 13:29

Ni povsem jasno, kaj se je zgodilo Aaronu Carterju, a skoraj zagotovo gre krivdo pripisati njegovim hudim psihičnim težavam.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Aaron Carter je v bolnišnici. Zakaj, ni jasno. Njegova mama Jane Carter je objavila fotografijo, narejeno v bolnišnični sobi. Na njej vidimo utrujenega, vidno zdelanega zvezdnika, mlajšega brata Nicka Carterja iz nekdaj sila popularne skupine Backstreet Boys. "Mama bo poskrbela zate," je fotografiji pripisala Jane. Znano je le, da se njen sin zdravi v eni od floridskih bolnišnic. Preko Twitterja je nato sporočila, da bo z njegovimi spletnimi profili upravljala, dokler Aaron ne okreva.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B42tPt3F9JB/{/instagram}
Carter je nedavno svoje oboževalce presenetil s priznanjem, da se že nekaj časa bori s hudimi psihičnimi težavami. Med intervjujem v oddaji The Doctors je Aaron gledalcem pokazal vrečo polno zdravil, ki jih mora uživati v bitki s shizofrenijo, bipolarno motnjo, manično depresijo in akutno tesnobo.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B32AfK-FWGC/{/instagram}
Zdi se, da več o trenutni situacij ve Corey Feldman, ki je s Carterjem sodeloval v šovu "Marriage Boot Camp: Family Edition". Čeprav se je s Carterjem večkrat hudo sprl, je zdaj njegove oboževalce pozval k brezpogojni podpori "ne glede na to, kaj mi je rekel v preteklosti", in dodal, da bo kmalu znanega več.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B3gLA9IFpUI/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B3evjadlnhg/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta