Takšno je idealno število spolnih partnerjev. Številka vas bo presenetila

D.Ži
29.01.2021 09:14
Nikar se ne hvalite preveč, saj ne želite, da se vaš naslednji partner počuti kot le eden od mnogih.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Nova anketa razkriva idealno številno spolnih partnerjev, ki naj bi jih v življenju oseba imela. Seveda le po mnenju tisoč vprašanih žensk in prav toliko sodelujočih moških. Vaše mnenje je morda drugačno. Raziskavo je izvedla britanska zmenkarska spletna stran IllicitEncounters.com in izkazalo se je, da 52 odstotkov vprašanih meni, da bi v življenju morali spati s 13 ljudmi.

Kot kaže, lahko nekatere moti ali celo odvrne podatek, da je njihov partner spal že z več kot 18 ljudmi, s čimer se strinja 73 odstotkov vprašanih. Mnogi v tem vidijo grožnjo skakanja čez plot. Podatki kažejo, da kar 67 odstkov žensk laže o številu svojih spolnih partnerjev, laže pa le 13 odstotkov moških, kar bi lahko bili povezano s tem, da so ženske o bahanju s svojimi spolnimi podvigi previdnejše, da bi se moškim zdele bolj konservativne.

Profimedia

Kar 77 odstotkov moških je izjavilo, da bi seksali že na prvem zmenku, če bi bilo vzdušje pravo, a le 39 odstotkov žensk. Sicer pa večine vprašanih spolna zgodovina partnerja ne zanima. 

Profimedia

Zanimivo je, da več moških (59 odstotkov) kot žensk (46 odstotkov) meni, da veliko število spolnih partnerjev dela posameznika manj atraktivnega, kar kaže na družbeno stigmo v pogledu na promiskuitetnost med spoloma. Spolna strokovnjakinja Jessica Leoni pravi, da veliko število spolnih partnerjev marsikoga odbija, saj si nihče ne želi biti le še ena številka v neskončnem nizu. "Hkrati pa nočete hoditi z nekom, ki ima komaj kaj izkušenj. Zato je 13 idealno število, ki zagotavlja, da boste v postelji pristali z nekom izkušenim, avanturističnim in odprtim," meni.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta