(FOTO) Čudovit par! Dolgo je trajalo, preden sta se zaljubila. Zdaj sta Kevin in Christine blestela na oskarjih

D.Ži
30.03.2022 09:10

Svoj čas eden najbolj obleganih hollywoodskih zvezdnikov in žena sta v najbolj bleščeči noči bila eden najbolj elegantnih in usklajenih parov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Kevin Costner je tudi sam eden od članov prestižnega kluba prejemnikov oskarjev, letos se je slovesnosti kot podeljevalec udeležil s svojo čedno ženo Christine Baumgartner.

Epa

Spoznala sta se v 80-ih letih prejšnjega stoletja, vendar je trajalo nekaj let, preden je njuno razmerje preraslo v nekaj več. Igralec je bil pred tem poročen s Cindy Silva, skupaj sta bila med letoma 1978 in 1994. V prvem zakonu sta Costner in Silva spočela hčerki Lily in Annie ter sina Joeja.

Po ločitvi je bil Costner v svojih intervjujih večkrat zelo iskren. Za Hollywood Reporter je leta 2012 povedal: "Moja vera je omajana. Nihče si ne želi, da bi se njegov zakon končal, a se. Še naprej boste videvali ljudi, ki jih imate najraje, svoje otroke, le pol manj. To je velika izguba."

epa

Po razpadu zveze je Costner hodil z Bridget Rooney med letoma 1995 in 1998. Rooneyeva je novembra 1996 rodila sina Liama.

Leta 1999 sta se Costner in Baumgartnerjeva znova srečala, preden sta uradno začela hoditi. Po štirih skupnih letih se je par na kratko razšel. "Strah mi je preprečil, da bi se poročil s Christine. Želela si je otroka, a bal sem se, da ne bi mogel biti dober oče," je junija 2018 povedal za Closer Weekly in opozoril, da mu je vendarle uspelo premagati svoje pomisleke.

epa

''Zbudil sem se in pomislil: 'Ali bom izgubil lepo žensko, ki je pripravljena biti z mano do zadnjega diha, ker se bojim reči 'da' otroku?' To je vse, kar je bilo potrebno. Včasih se naučiš, da ti bo tisto, česar se najbolj bojiš, rešilo življenje," je dejal.

Leta 2014 se je par odločil za poroko in v zakonu sta spočela tri otroke, sinova Hayesa, Caydena in hčerko Grace Avery.

Reuters

Na letošnji podelitvi oskarjev sta igralec in žena navdušila s svojimi oblačili. Costner je dokazal, da tudi pri 67-ih v črni obleki izgleda zelo čedno, nosil je tudi svoj zaščitni znak, črna očala. Žena je blestela v dolgi črno-sivi obleki in z minimalističnim nakitom. Kreacija je lepo poudarila njeno odlično postavo. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta