(FOTO) Nekoč je hodila s sinom najslavnejše pevke na svetu, zdaj pa mu je v bikiniju pokazala, kaj zamuja

D.Ži
22.12.2021 07:35

Lepa Kim Turnbull se te dni v zelo zapeljivih kopalkah sonči na Barbadosu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Manekenka Kim Turnbull se je odločila božični čas preživeti na plažah Barbadosa. Tam se te dni s prijatelji nastavlja soncu in se sprošča, medtem ko jo spremljajo radovedni pogledi. Kar ni nič nenavadnega, saj je miniaturni bikini, v katerem se vsake toliko sprehodi po plaži, zagotovilo za pozornost. Odlično je videti v njem. 

Kim je širši javnosti znana kot bivša punca Madonninega sina, 21-letnega Rocca Ritchieja. Mlad zapeljivec se je v manekenko zaljubil pred petimi leti, videli pa so ju na več romantičnih izletih po Londonu.

Profimedia

Leto po začetku zveze se je Kim njegovi družini pridružila na počitnicah v Švici. A ljubezen je medtem izpuhtela neznano kam.

Medtem ko Rocco zapeljuje svoje oboževalke, ni znano, ali je njegova bivša punca že našla novo srečo v ljubezni. Kim se namreč zelo osredotoča na svojo manekensko kariero, v žepu ima tudi kar nekaj donosnih pogodb z uglednimi znamkami, občasno dela tudi kot didžejka v londonskih klubih.

Profimedia
Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta