(FOTO) Neverjetno, kateri del telesa je Heidi Klum zakrila s kosom pite. Njena najbolj poredna fotografija

D.Ži
10.11.2021 07:00

Heidi Klum je na Instagramu objavila provokativno fotografijo iz postelje, na kateri je oblečena le v modrček, spodnjic pa ne nosi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Slavna 48-letna nemška manekenka Heidi Klum se za svoj Instagram rada fotografira v provokativnih položajih, a ji je znova uspelo preseči samo sebe. Objavila je fotografijo, na kateri leži v postelji. Nič posebnega, če ne bi pri tem bila oblečena le v modrček, svoje mednožje pa je zakrila s krožnikom slastne pite. "Okusna pita," je zapisala v opisu fotografije, pod katero je onemogočila komentarje. Zbrala je več kot 180.000 všečkov.

To je vsekakor njena najbolj provokativna objava doslej, čeprav je to poletje na Instagramu delila tudi serijo fotografij, na katerih pozira zgoraj brez. Nato jo je fotografiral tudi njen 16 let mlajši mož Tom Kaulitz, član priljubljene skupine Tokio Hotel, s katerim je poročena od leta 2019.

REŠITE KVIZ O GLASBI IN OSVOJITE PRIROČNO NAGRADO!

Pred Tomom Heidi ni imela veliko sreče v ljubezni, in čeprav je njeni aktualni zvezi le malo ljudi pripisovalo resne možnosti, pa parček vsak dan dokazuje, da se imata rada bolj kot kdajkoli prej.

Manekenka ima za seboj dva propadla zakona in vrsto propadlih zvez. Tako je bila med letoma 1997 in 2002 poročena s stilistom Ricom Pippinom. Nato je leta 2003 začela razmerje s Flaviom Briatorejem, istega leta sta sporočila, da pričakujeta otroka. Toda par se je kmalu razšel, Heidi pa je deklico Leni rodila, ko je spoznala glasbenika Seala.

Seal in Heidi sta se zaročila leta 2004, leto pozneje pa sta se poročila v Mehiki. Glasbenik je Leni priznal za svojo hčer, manekenka pa še vedno vztraja, da je oče njenega prvega otroka, saj se Flavio v tej vlogi sploh ni izkazal. Skupaj sta nato s Sealom spočela še tri otroke, ločila pa sta se leta 2014.

Profimedia

Po ločitvi je manekenka našla ramo za jok v svojem telesnem stražarju Martinu Kristenu, s katerim sta bila v zvezi dve leti, nato pa se je zaljubila v bogatega trgovca z umetninami Vita Schnabla, s katerim sta se razšla leta 2017.

Reuter
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta