(FOTO) Neymar skrušen ob tragični smrti priljubljene pevke: "Nočem verjeti, nočem"

A.L.
08.11.2021 11:06
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Slovo od priljubljene pevke v športnem centru ...

Reuters

Oboževalci so še vedno pretreseni nad smrtjo priljubljene brazilske pevke Marilie Mendonça. 26-letna pevka je bila s svojo ekipo na poti na koncert, ki bi ga morala imeti prejšnji konec tedna, ko je letalo strmoglavilo poleg slapa v dolini Rio Doce. Nesreče ni preživel nihče od petih ljudi na letalu.

Preiskava letalske nesreče

Reuters

Njena smrt je močno prizadela tudi nogometnega zvezdnika Neymarja, sicer prijatelja pokojne glasbenice. Da je po tragični nesreči povsem strt, je zapisal tudi na Twitterju, kjer je le kratko sporočil: "Nočem verjeti, nočem." 

Epa
Reuters
Reuters
Reuters

Kasneje je objavil še skupno fotografijo in se spomnil enega od lepih trenutkov, ki sta jih preživela skupaj. "Eno najboljših presenečenj, kar sem jih doživel v življenju. Da mi poješ za rojstni dan, kakšna čast. Tvoj večni oboževalec bom. Počivaj v miru."

Leta 2019 je v Braziliji na podoben način umrl takrat 28-letni Jose Gabriel de Souza Diniz, v glasbenem svetu bolj znan kot Gabriel Diniz. Tedaj je bil namenjen na rojstnodnevno zabavo svojega dekleta, v strmoglavljenju letala pa sta poleg glasbenika umrla oba pilota.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta