(FOTO) "Ni je večje ljubezni." 50-letna manekenka Naomi Campbell rodila hčerko

STA, A.L.
19.05.2021 09:21
Britanska manekenka Naomi Campbell je v torek sporočila, da je rodila hčerko. Na Instagramu je objavila fotografijo svoje roke, ki drži dojenčkovo nogo. To je prvi otrok 50-letne Campbellove, ki je leta 2017 za britanske medije dejala, da si želi otroka.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

"Čudoviti majhen blagoslov me je izbral za njeno mamo. Tako sem počaščena, da imam to nežno dušo v svojem življenju in ni besed, s katerimi bi lahko opisala dosmrtno vez, ki jo delim s svojim angelom. Ni je večje ljubezni," je zapisala ob fotografiji na Instagramu. Drugih informacij za zdaj še ni. Tako ni znano, kdo je srečni očka.

Čestitke prihajajo iz sveta slavnih, znanih in bogatih. Modni oblikovalec Marc Jacobs ji je sporočil, da bo čudovita mati, glavni urednik britanske izdaje revije Vogue Edward Enninful je sporočil, da mu je pogled na Campbellovo in otroka polepšal dan. "Kakšen blagoslov!!!," je tvitnila igralka Zoe Saldana.

Reuters

Campbellova je leta 2017 za časopis Evening Standard dejala, da nenehno misli na to, da bi imela otroke. "Z današnjo znanostjo mislim, da lahko to storim, ko si želim." Dve leti kasneje je za revijo Wall Street Journala povedala, da še ne pričakuje otrok in bo videla, kaj ji bo prineslo vesolje.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta