(FOTO) Po težkem obdobju ob rojstvu sina se je slovenska voditeljica znašla pred novo prelomnico

D.Ži
17.06.2021 09:21
Simpatična Lea Mederal je doma doživela sila prijetno presenečenje, ki ga je delila s svojimi spletnimi sledilci.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tv3

Lea Mederal velja za eno najprijetnejših televizijskih sogovornic in njene klepete z znanimi Slovenci, s katerimi se je družila kar med sprehodi, je v oddaji Potep z Leo na TV3 spremljalo veliko gledalcev. Zadnje mesece se simpatična voditeljica bolj osredotoča na družinsko življenje, saj je septembra 2020 rodila sina Julijana. Ni šlo vse gladko, saj se je deček boril s hudimi težavami z dihanjem, zato je jasno, da se mu mamica želi čim bolj posvetiti. Aktivna pa Lea ostaja na družbenih omrežjih, pridno skrbi za svojo formo in zdrav življenjski slog celotne družine. Tudi praznovali so, saj je obrnila nov list v knjigi življenja in dopolnila 30 let. 

Doma jo je pričakalo lepo presenečenje. Pisano kot v zabaviščnem parku. "No, pa je prišla trojka spredaj. Že zjutraj me je pričakala tale barvna okrasitev izpod rok dragih kolegic Anje in Alenke in čudovit šopek mojega dragega," je zapisala Lea in fotografijo domačega prazničnega vzdušja poslala na splet.

Če trideseta marsikomu predstavljajo življenjsko prelomnico, na katero se je potrebno nekoliko navaditi, se zdi, da bo pozitivna Lea novemu desetletju več kot kos. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta