(FOTO) Poglejte, kako je videti starejša sestra Jennifer Lopez, za katero malokdo ve, da sploh obstaja

D.Ži
04.01.2022 10:30

Latino zvezdnica je skozi leta ohranila dobre odnose s svojimi najožjimi družinskimi člani, v javnosti pa jih skupaj vidimo le redko.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Jennifer Lopez svojo družino skrbno skriva.

Reuters

Slavna latino diva, 52-letna Jennifer Lopezne skriva, kako pomembno mesto ima pri njej družina. Ponosna je, da ji je skozi leta uspelo ohraniti tesen stik z bratoma in sestrami, četudi se z njimi le redko pojavi v javnosti. Medtem ko se njena mlajša sestra, 50-letna Lynda, tu in tam pokaže na rdeči preprogi, saj dela kot znana novinarka, se njena starejša sestra Leslie medijski pozornosti izogiba. Dela kot učiteljica glasbe na šoli v Bronxu. Izjemo je naredila le, ko se je njena hči Brenda razglasila za transspolno osebo, o čemer je spregovorila tudi Jennifer.

Jennifer Lopez (levo) z mlajšo sestro Lyndo (na sredini) in starejšo Leslie.

Profimedia

"To je Brendan, starejši otrok moje sestre Leslie, in je zastopal svojo šolo na #globalyoungleadersconference v Washingtonu. Ne morem biti bolj ponosna nanj, Brendan je močan in pravi vodja v družini. Rada te imam, teta Jen," je zapisala v izjavi, ki jo je delila na svojem instagram profilu.

Jennifer skupne fotografije na družbenih omrežjih le redko objavlja, a ob posebnih priložnostih naredi izjemo, v glavnem gre za praznovanja rojstnih dnevov in podobna slavja, zato mnogi ne vedo, da Leslie sploh obstaja.

Jennifer Lopez s sestrama Leslie in Lyndo.

Profimedia

"Hvaležna sestrama. Upam, da boste dan preživeli za mizo z najdražjimi," je ob lanskem zahvalnem dnevu na svojem instagram profilu ob fotografiji, na kateri pozira z Jennifer in Leslie, zapisala Lynda Lopez.

Jennifer ima še dva brata, vsi skupaj pa so se pojavili v šovu Oprah Winfrey leta 2002 in tam priznali, da o Jennifer ne marajo govoriti v javnosti.

Jennifer in Leslie Lopez leta 2013.

Reuters

Brata in sestre so odraščali v Bronxu s staršema Guadalupe in Davidom, in medtem ko je Jennifer danes lastnica nepremičnin širom ZDA, je preostala družina ostala v New Yorku, kjer jih najbolj znana članica pogosto obiskuje, zlasti med prazniki.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta