(FOTO) Prekipevajoči dekolte povsem zasenčil najbogatejšega moškega na svetu

D.Ži
16.02.2022 09:00

Jeff Bezos in Lauren Sanchez sta svoje razmerje dolgo skrivala, zdaj si naklonjenost izkazujeta na vsakem koraku.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Milijarder Jeff Bezos ne skriva, kako zelo je zaljubljen v svojo punco Lauren Sanchez, zaradi katere se je leta 2019 po 25 letih zakona ločil od žene McKenzie.

Profimedia

Potem ko sta svoje razmerje več let morala skrivati pred očmi javnosti in svojih partnerjev, si zdaj ljubezen izkazujeta ob vsaki priložnosti. Pozornosti golobčka vselej pritegneta zelo veliko. 

Profimedia

Tako so zaljubljenca fotografi opazili minuli vikend. Stala sta v vrsti za koncert Justina Bieberja v okviru Super Bowl Weekenda, Lauren pa je za to priložnost izbrala obleko, ki ni mogla ostati neopažena.

Profimedia

Tesen kroj je poudaril njeno zapeljivo ženstveno postavo, globok izrez pa čudovit dekolte. Tudi Bezos je ni mogel nehati občudovati in prav nič ga ni motilo, da ga je na dogodku skoraj povsem zasenčila. 

Jeff in Lauren sta se prvič kot par pokazala v Wimbledonu leta 2019, kjer sta si v loži za pomembneže ves čas izmenjevala nežnosti in finalne tekme skoraj nista spremljala. Po tem sta postala neločljiva, in čeprav je javnost okoli njune zveze bila skeptična, češ da je ona z njim zgolj zaradi denarja, sta danes videti srečno zaljubljena kot na začetku. 

Profimedia

Bezos in njegova bivša žena imata tri sinove in hčer, po ločitvi pa se je ona poročila s profesorjem Danom Jewettom, ki poučuje na srednji šoli. Lauren ima za seboj dva propadla zakona.

Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta