(FOTO) Princ William in Kate plešeta na Karibih: Pozornost pritegnili njeni nenavadni uhani. Toliko stanejo ...

D.Ži
24.03.2022 07:27

Britanski vojvodski par se je v eksotično okolje dobro vživel. Že dolgo ju nismo videli tako sproščena in razposajena.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Princ William in vojvodinja Kate sta se odpravila na potovanje na Karibe. V videu, objavljenem na njunem uradnem instagramu, sproščeno plešeta s skupino Belizejcev. US Magazine poroča, da je video posnet v mestu Hopkins, kjer sta člana kraljeve družine spoznavala tradicionalno kulturo ter uživala v lokalnih plesih, hrani in druženju.

"Kakšna dobrodošlica! Privilegij je bil družiti se s skupnostjo Garifuna in spoznati njihovo tradicijo tukaj v Hopkinsu. Hvala Mami G, da je gostila tako poseben dogodek!" sta zapisala na instagramu.

Profimedia

Kate je znana po prefinjenem modnem okusu in pozornosti do detajlov, svojih oboževalcev ni razočarala niti na Karibih. Nosila je pripete modre uhane znamke Sézane, ki so stali le petdeset funtov, kar je okoli šestdeset evrov.

Profimedia

Uhane je kombinirala s cvetlično obleko znamke Tory Burch s kratkimi rokavi, obula nežne espadrile Stelle McCartney in nosila očala Ray Ban.

Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta