Meghan naj bi vztrajno lagala. Po novih izjavah bivšega sodelavca sodišče preverja njeno verodostojnost

D.Ži
11.11.2021 08:15

Nekdanji zaposleni žene princa Harryja na sodišču trdi, da vojvodinja v medijih vztrajno širi neresnice.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia
Profimedia

Prizivno sodišče v Veliki Britaniji preverja verodostojnost izjav vojvodinje Meghan, saj eden njenih nekdanjih najbližjih sodelavcev trdi, da žena princa Harryja vztrajno laže, piše The Sun. 

Profimedia

Jason Knauf, ki je štiri leta kot vodja komunikacij delal zanjo in princa Harryja, trdi, da je Meghan intenzivno sodelovala z avtorji razvpite biografske knjige "Finding Freedom", čeprav je to večkrat zanikala. Zakonca smo večkrat slišali trditi, da se avtorja med nastajanjem knjiga z njima nista pogovarjala, da je v knjigi kup neresnic in da zadeva ni avtorizirana, britanski mediji pa pišejo, da gre za farso. 

REŠITE KVIZ O GLASBI IN OSVOJITE PRIROČNO NAGRADO!

Odvetniki želijo nove informacije uporabiti v bitki za razveljavitev februarske odločitve vrhovnega sodišča, da mora založba Associated Newspapers Limited Meghan plačati odškodnino zaradi vdora v zasebnost, ko je v medijih pristalo pismo, ki ga je napisala svojemu očetu Thomasu Marklu.

Profimedia

Medtem je znano tudi, da se je vojvodinjin oče Thomas leta 2018 svoji hčerki preko sporočil opravičil, da ga na poroko zaradi  težav s srcem ne bo. Nove informacije zdaj prikazujejo precej drugačno sliko, kot sta jo leta 2019 v reviji People naslikala Harry in Meghan, ki sta Thomasa predstavila kot povsem nezainteresiranega in odtujenega očeta. Meghan še zmeraj vztrajno trdi tudi, da ni vedela, da bo kar pet njenih tesnih prijateljev v intervjuju za revijo govorilo o njenem domnevno slabem očetu. To naj bi bila laž, Thomas pa se je s pismom obrnil na uredništvo Maila 

Profimedia

Mimogrede, Thomas je v nedavnem intervjuju za Good Morning Britain potožil, da mu še vedno ni jasno, zakaj se je Meghan odločila, da ga popolnoma izključi iz življenja in da mu je še posebej žal, da ni imel priložnosti spoznati njegovih vnukov, Archieja in Lilibet.

Že prej je razkril, da je Meghan za 40. rojstni dan poslal rože in sporočilo, na katerega ni odgovorila. Večkrat je izjavil, da ne ve, zakaj se njegov nekdaj dober odnos s hčerko čez noč tako grdo sesul. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta