(FOTO) Razkrita skrivnost: Jennifer Aniston uporablja nedrček, ki na videz poveča prsi

D.Ži
11.02.2022 07:31

Majhni triki velikih mojstric. Kopalna oprava ene najbolj obleganih hollywoodskih zvezdnic je pritegnila veliko zanimanja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Jennifer Aniston je večino novega leta preživela na rajskih Havajih, kjer z Adamom Sandlerjem snema nadaljevanje priljubljene komedije Murder Mystery.

Profimedia

Med snemalnimi pavzami se je ameriška igralka prepustila klasičnim morskim aktivnostim, kot sta plavanje in sončenje. Jennifer je za obisk plaže oblekla bikini majico, ki je zelo priljubljena med damami z manjšim oprsjem. Gre za tako imenovani "bandeau modrček",  ki poudari in vizualno poveča ženske atribute.

Profimedia

Natančneje, izbrala je vijolični model So Dazed avstralskega podjetja Billabong, ki ponuja tudi plažna oblačila. Zgornji del bikinija je izdelan iz recikliranih elastičnih materialov, trenutno stane okoli 60 evrov.  Takšne nedrčke lahko seveda nosijo tudi dame z večjim oprsjem, strokovnjaki pa svetujejo, da izberejo modele, ki vsebujejo žico za trdnejšo oporo. 

Profimedia

Jennifer Aniston je svoj Billabongov nedrček poparčkala s spodnjim delom rdečega bikinija, glavo pa je pred soncem zaščitila s slamnatim klobukom.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta