(FOTO) Slavna lepotica ne zdrži v oblačilih. Po nekaj tednih pavze je odvrgla vse, legla v kad in se slikala

D.Ži
30.12.2021 11:05

Ireland Baldwin je pozirala gola v kadi in vse skupaj delila s tisoči navdušenih sledilcev na instagramu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Ireland Baldwin kar nekaj časa na splet ni poslala fotografije, na kateri bi jo videli pomanjkljivo oblečeno. V preteklosti je 26-letnica to počela tako pogosto, da je njenega slavnega očeta, igralca Aleca Baldwina, bolela glava. A pavze je očitno konec, oblačila so padla, lepa Ireland pa je na instagramu objavila fotografijo, na kateri povsem gola leži v kopalni kadi v nashvillskem hotelu.

Pohvalila se je, da uživa na dopustu, na fotografiji pa je pokazala svoje številne tetovaže. Oboževalci so jo zasuli s komplimenti, kako lepa in zapeljiva je. 

Profimedia

Ireland se je v zadnjih tednih nekoliko umaknila iz javnosti, predvsem zaradi strašne nesreče, ki se je zgodila na snemanju filma Rust, ko je njen oče nehote s pištolo ubil snemalko Halyno Hutchins. Kmalu po nesreči je na instagramu razkrila, kaj si misli o vsem, in se lotila novinarke, ki je poskušala stopiti v stik z njo, očeta pa je podprla.

Profimedia

Manekenka se je sicer pred tem z očetom zaradi golih fotografij hudo sprla in mnogi so opazili njegove sarkastične komentarje pod njenimi objavami. Do živega ji očitno niso prišle, saj zdaj z ekshibicionizmom nadaljuje.

Številni sledilci so opazili, da se je med karanteno zredila za nekaj kilogramov, a opazke na to temo ignorira. Trdi, da se v svoji koži počuti odlično, večkrat je tudi govorila o motnjah hranjenja, ki se jih je medtem znebila.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta